Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1067 Budapest, Teréz körút 9.
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Molnár Ilona

angol tanár

Angol nyelvtanári diplomámat a pécsi JPTE-en szereztem 1993-ban.

Jelenleg a Budapesti Kommunikációs Főiskolán tanítok, de korábban főállású nyelvtanár voltam a BGF-en. Pályám során a turisztikai és az üzleti szaknyelvre specializálódtam. Akkreditált KITEX (idegenforgalmi és kereskedelmi), BGF (idegenforgalom és vendéglátás, üzleti és pénzügyi) és LCCI vizsgáztató vagyok. Mind a vizsgáztatásban, mind a felkészítésben nagy tapasztalattal rendelkezem.

Rozsnyói Pál

angol tanár

2005 óta tanítok a Business Focus-nál, és kezdetektől fogva magával ragadott az intézmény rugalmassága és fiatalos légköre. Elsősorban az üzleti angol nyelvvizsgákra való felkészítésben veszek részt, de ez nem meríti ki a nyelviskolával való együttműködésemet. A felkészítés és felkészülés szerintem akkor hatékony, ha a feladat-orientált szisztematikus munkavégzés jó hangulatú foglalkozásokkal párosul. Nagyon nagyra becsülöm a diákok visszajelzéseit, és mindig igyekszem új ötleteket meríteni belőlük.

Salamon Márta Anna

angol tanár

Jelenleg főállásban az Óbudai Egyetem Keleti Károly Karának Gazdasági és Társadalomtudományi Intézetében tanítok szaknyelvi angolt, óraadóként pedig az Általános Vállalkozási Főiskolán dolgozom.

Az ELTE angoltanári szakán végeztem, majd 2000-ben diplomát szereztem a Londoni Kereskedelmi- és Iparkamarától (LCCI), mint üzleti angol szaktanár. 2004 óta vagyok az LCCI Magyarországon is akkreditált nyelvvizsgaközpontjának üzleti nyelvvizsgáztatója.

Az üzleti angoloktatás szakterületén belül nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamokat és vállalati oktatást is vállalok, például prezentációs és a tárgyalási készségeket fejlesztő kurzusokat.

Péri Márton

angol tanár

Lassan két évtizede oktatok üzleti angol nyelvet elsősorban pénzügyi szektorban, tíz éve tanítok a PPKE ITK-n mérnök informatikus és bionikus mérnök hallgatókat. Az utóbbi években elsősorban az angol és amerikai egyetemi felvételi vizsgákra specializálódtam (TOEFL, IELTS, GRE, GMAT).

A Business Focus-szal hét-nyolc éve kerültem kapcsolatba és az első pillanattól megfogott magas szintű szakmai hozzáértésük és emberi hozzáállásuk. Különleges színfoltot képeznek a hazai felnőtt oktatásban és mindig örömmel veszem, ha együtt dolgozhatunk.

Fekésházi Márta

angol-német szakos tanár

Fekésházi Márta vagyok angol-német szakos tanár. Gazdasági és turizmus szaknyelvre szakosodtam, több nyelvvizsgaközpontban vagyok akkreditált vizsgáztató.Külföldi munkatapasztalattal rendelkezem jelenleg felsőoktatásban tevékenykedek. Szeretem az intellektuális kihívásokat, vállalok nehezebb fordításokat is.

 

Kovács Gábor

német nyelv és irodalom szakos tanár

Csaknem 35 éve foglalkozom német nyelvtanítással. Tanári pályám során mindenekelőtt gimnáziumban tanítottam, és tanítok jelenleg is egy két tanítási nyelvű gimnáziumban történelmet németül és németet, mint idegen nyelvet. Hat éves oktatási tapasztalatot szereztem egyetemi, illetve főiskolai nyelvtanárként. Több éve tanítok gazdasági szaknyelvet is főiskolán, illetve a Business Focus Nyelviskolában. Jártasságot szereztem a teológia szakfordítás területén. Szaknyelvi szigorlatoztatói és BME nyelvvizsgáztatói gyakorlattal rendelkezem. Örömmel osztom meg nyelvi ismereteimet érdeklődő tanulókkal, legyenek akár iskoláskorú diákok, főiskolások, vagy munka mellett tanuló felnőttek.

dr. Győri György

Angol-magyar szakos tanár

Angol-magyar szakos tanárként 36 éve vagyok a pályán. 11 középiskolai és 29 év egyetemi tanári tapasztalattal a hátam mögött foglalkozom angol általános és szaknyelv-oktatással minden szinten. A Budapesti Corvinus Egyetem Angol Tanszékén tanítok angol nyelvet 29 éve és ugyanennyi ideje készítek fel hallgatókat szakmai nyelvvizsgára közép-és felső fokon. A Business Focus Nyelviskolában hallgatóbarát légkört, szakmailag jó körülményeket találtam. 5 éve dolgozom itt. Mottóm: "Az oktatás olyan közös tevékenység, amelyből hallgató és tanár egymástól tanulva sokat profitál."

Corvin Beatrix

Angol tanár

Gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi szaknyelvi vizsgafelkészítéssel foglalkozom közel 10 éve. Diplomáimat a KLTE angol szakán és az ELTE FTK-n szereztem, ezen felül gazdasági végzettségekkel is rendelkezem. Vizsgáztatója vagyok több szaknyelvi vizsgarendszernek. Óráimat az intenzív, célirányos vizsgafelkészítés jellemzi, vizsgatechnikák elsajátításával és a szaknyelvi szókincs látványos fejlesztésével.

Jenőfiné Szabó Erika

magyar-német szakos tanár, finnugor nyelvész

A KLTE-n szereztem diplomámat. Az első egy-két évet kivéve, amit középiskolában töltöttem, pályafutásom során elsősorban a felnőttképzésben vettem részt. Több főiskola ill. az ELTE diákjainak tanítottam az általános németet. Több, mint húsz éve kezdtem különböző szaknyelvekre szakosodni (pl. idegenforgalom, vendéglátás, kereskedelem, közigazgatás stb.), és több nyelvvizsgarendszer akkreditált vizsgáztatójává váltam (BGF, KITEX, Profex, ITK Origo, Pannon). Ez idő alatt tanulók sokaságát készítettem fel eredményesen szakmai és általános nyelvvizsgára. Jelenleg a BGF-KVI Karán tanítok, ahol vizsgáztató is vagyok. A Business Focus-nál különféle gazdasági nyelvvizsgára készítek fel csoportokat.

Kopár Orsolya

spanyol nyelv és irodalom szakos tanár

Spanyol nyelv és irodalom szakos diplomámat a József Attila Tudományegyetemen szereztem 1998-ban. Spanyol, mint idegen nyelv tanártovábbképzésen vettem részt Spanyolországban. Az ELTE Kulturális Menedzserképző Programjában és az Idegenvezető és hostess képző tanfolyamon szerzett tudásomat fesztiválok, nyári egyetemek szervezésében és lebonyolításában kamatoztattam. A spanyol nyelvet többek között egyetemi tanszéken, kéttannyelvű gimnáziumban és főiskolai keretek között is oktattam. Az elmúlt években nyelvi és szakmai tapasztalataim összefonódásának eredményeként a szaknyelvek oktatására helyeztem a hangsúlyt. Jelenleg egyéni és csoportos formában az általános nyelvi ismeretek mellett gazdasági, üzleti, idegenforgalmi és vendéglátóipari szaknyelveket oktatok és vizsgafelkészítő kurzusokat tartok. Meggyőződésem, hogy hatékony módszerekkel, jó hangulatú órák keretében nincs elérhetetlen cél!

Érvek mellettünk

EREDMÉNYESSÉG:

A kizárólag nyelvvizsga felkészítőn résztvettek 79%-a, az alapozó kurzuson előzetesen résztvett hallgatók 92 %-a tett sikeres nyelvvizsgát.

FILOZÓFIÁNK:

Nyelvvizsga felkészítő kurzusok esetében a diák elsősorban a sikeres nyelvvizsgát szeretné zsebében tudni, ezért minden tekintetben a típusfeladatokra koncentrálunk.

TANFOLYAM HELYSZÍNE:

A belváros szívében vagyunk.

CSOPORTBA SOROLÁS:

A csoportbesorolás (ingyenes) szintfelmérő alapján történik, amely eredményeképp hasonló szintű hallgatók kerülnek egy csoportba, hiszen szinten belül is különbségek vannak!

SZINTFELMÉRÉS:

Személyesen, ingyen! Amennyiben nem éri el a küszöbszintet, üzleti alapozó kurzust ajánlunk..