Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Hangzatos önfényezés helyett, közel tíz év tapasztalatával felvértezve, egy olyan konstrukciót állítottunk össze, amely a megbízót állítja a fókuszba, mert nekünk nem a pillanatnyi anyagi haszon, hanem a hosszútávú együttműködés a fontos! A lentebb bemutatott programok mind olyan államilag engedélyezett képzési anyagok, amelyek a vállalkozások eredményességét szolgálják.

Szerencsére a hazai vállalkozások közül már sokan tudják, hogy a képzésre fordított forintok számszerűsíthető hasznot hoznak a cégeknek. De hogyan válassza ki a megfelelő képzőt?

A Fókuszban az Üzlet - Garantált Programok elnevezésű termékcsaládunkat azoknak állítottuk össze, akik szeretnek meggyőződni arról, hogy nem zsákbamacskát vásárolnak. Magasan képzett tanáraink ezért pénzügyileg rizikó mentes (értsd: akár ingyenes) próbaidőszakot tartanak, mi pedig ÁFA-mentesen számlázzuk képzéseinket, amit ott, akkor és úgy tartunk meg, ahogy megrendelőink szeretnék.

Sajnos a részletekért tovább kell olvasnia...

Molnár Zoltán
ügyvezető
06/20 574-9523
 

Nyelvi képzések

A legtöbb nyelviskola célja, hogy minél több hallgatóval, minél több képzést indítsanak. Ennek az a hátránya, hogy a képzésben részt vevők nem mindig azt kapják a pénzükért, amit szeretnének. Mi, sok klasszikus nyelviskolával szemben, olyan nyelvi kurzusokat tartunk, amely a legjobban illeszkedik a hallgatók képességeihez és szükségleteihez. Nem tanárokat közvetítünk, hanem olyan tanárokat alkalmazunk, akik az igényeknek megfelelő kompetenciával rendelkeznek.

Csak olyan képzéseket tartunk, amelyekben a legprofibbat tudjuk adni, így az angol és német mellett csak orosz és francia nyelvekből tartunk alap-, közép és szakmai felsőfokú engedélyeztetett képzéseket.

Számunkra természetes, hogy a szintfelmérés és a csoportbeosztási javaslat ingyenes. A próbaórák helyett azonban két hetes próbaidőszakot adunk, ahol az általunk javasolt maximális csoportlétszámban (ez legfeljebb 8 főt jelent, bár az ideálisnak az 5 főt tartjuk), heti minimum 2x2 órában a hallgatók megismerhetik a tanárt, a módszereit és a képzési követelményeket.

A második hét végén a hallgatók és a cégvezetés értékeli a megtartott órákat, majd ez után dönt arról, hogy kívánják-e folytatni a képzést avagy elköszönünk egymástól. Ha a képzés folytatása mellett döntenek, akkor az órákat megtartottnak tekintjük és azokat az előzetes ajánlat értelmében 5.500 - 7.500 Ft / 45 perc / csoport számlázzuk, havonta. Az elégedetlen ügyfél pedig annak tudatában szerződött, hogy ezt a két hetet díjmentesen, költségek nélkül, a Business Focus kockázatára kapta.

Számítástechnikai képzések

Lassan már senki sem tud kibújni az alól, hogy számítógépet használjon. Tapasztalataink szerint sokan büszkék arra, hogy „gépen” dolgoznak, azonban az is szomorú tapasztalat, hogy sokszor a legegyszerűbbnek tűnő és számítógépen pillanatok alatt elvégezhető feladatokat sem vagyunk képesek végrehajtani. Az átlagos gépfelhasználó az adott program képességeinek csak mintegy 15-20%-át használja ki. És mi ez, ha nem idő és pénzpazarlás a cégvezetés szempontjából. Lehet, hogy csak azért vagyunk kénytelenek két embert alkalmazni, mert nem tudják a számítógépet „munkára fogni”?

Modul rendszerű (szoftver-tematikus) programunkban olyan felhasználókat képezünk, akik biztos kézzel bírják munkára a számítógépet, így a lehetőségeket akár 70-80%-ban is ki tudják majd használni. Mi ez, ha nem idő és pénz?

A Fókuszban az Üzlet - Garantált Programunkban a számítástechnikai képzésre is ugyan az a szintfelmérés és két hetes próbaidőszak érvényes, mint a nyelvi képzésekre. A kiscsoportos (max. 8-10 fő) órák díja az előzetes árajánlat szerint 12.000 - 15.000 Ft / 45 perc / csoport között alakul. Igény szerint laptopot biztosítunk!

Fejlesztő programok, tréningek

Kezdjük azzal, hogy nem kínálunk unalmas, konzerv tréninget! Nálunk a sorrend fordított: igény esetén szakembereink a cég vezetőivel való beszélgetés alapján meg tudják állapítani a fejlesztendő területet, területeket és így a HR-el és a bevont résztvevőkkel egy cégspecifikus képzést ajánlanak. A több, mint harminc féle tréningünk felöleli a kétkezi dolgozók, a szervezet, a vezetők, a HR, a kommunikáció, a stressz- és konfliktuskezelés fejlesztését és képzését. Tréningjeink célja, hogy az adott területen olyan fejlesztést lehessen végrehajtani, ami a vállalkozás hatékonyságát és eredményességét növeli. Bővebben honlapunkon olvashat.

Speciális fejlesztő- és tréningprogramjaink ára azok komplexitásától függ, de jellemzően a szokásos piaci ár körül vagy az alatt marad, hiszen mi valós problémák megoldásában szeretnénk segíteni, hosszú távon.

Meggyőződésünk, hogy kizárólag azoknak a tréningeknek látjuk értelmét, ahol annak eredménye valóban kézzel foghatóvá válik, pl.: a hatékonyság vagy az értékesítés növekszik százalékosan kimutatható módon.

A Fókuszban az Üzlet Garantált Programunkban szereplő összes fejlesztő képzési formára igaz, hogy az első tréningnap a bemutatkozó nap, amely után dönthet a folytatásról vagy a befejezésről. Ha elégedetlen volt, akkor az adott napidíjat Ön tetszőlegesen, akár 50%-ig csökkentheti és a további tréningnapoktól kötelezettségmentesen elállhat.

Mindenre szerződéses garanciát vállalunk!

Összefoglalva

A Fókuszban az Üzlet - Garantált Programunk célja, hogy a mi kockázatunkra vállalkozása pénzügyi garanciák mellett kapja meg az esélyt, cégre és dolgozóra kapott segítséget, a lehetőséget a továbblépésre. Mi bízunk magunkban, ezért adjuk ezt a garanciát.

A Business Focus Kft-ről és programjairól további információkat a www.bfocus.hu oldalon, a www.facebook.com/businessfocus oldalon talál, vagy érdeklődjön telefonon: +36 1 274-4342, 235-0034, e-mail-ben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Köszönjük figyelmét!