Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Tárgyaljon, tartson prezentációkat angolul ugyanolyan rutinnal, mint ahogy azt magyarul tenné.

Hogy miről?

Pontosan azokról a témákról, amelyekkel munkája során nap mint nap találkozik.

Az üzleti angol (kombinált nyelvi képzés) a munkahelyen és az irodában használt szókincsre tanít, olyan szituációkat és társalgási helyzeteket gyakorlunk be, amelyek az üzleti életben a leggyakrabban fordulnak elő és a résztvevők szinte az első órától kezdve úgy érzik, hogy azonnal felhasználható tudást kaptak.

ALAPFOKÚ ÜZLETI ANGOL NYELVTANFOLYAM E-000284/2014/C003

 
Alapfokú üzleti angol szint Újrakezdő/A2
Óraszám: 60
Időpont Hétfő
Intenzitás: Heti 1x4 óra
Minimum létszám: 8 fő
Kezdés:

létszám függő

Ár: 80.000,- Ft

Kinek ajánljuk

azoknak a résztvevőknek, akik már tanultak angolul, nem teljesen  az alapoktól kell kezdeniük, mégis ebben a kurzusban lehetőségük lesz az alapoktól átismételni az üzleti angolhoz kapcsolódó nyelvtant és megalapozzuk  az üzleti-gazdasági szókincset, amit az irodai, munkahelyi környezetben  azonnal hasznosítani tudnak mind levelezésben, mind életszituációkban. Ezzel  megalapozva az üzleti és gazdasági szaknyelvi tudás további szintjeit.
 

Miről szól

A kezdő kurzusban a résztvevőkelsajátítják az alapvető nyelvtani szabályokat (igeidők, nyelvtani szerkezetek) ugyanúgy, mintha azt egy általános nyelvi kurzusban tennék. Kombináljuk az irodai, munkahelyi szókincset az általános könyvekben megszokott témakörökkel, végig a munkahelyi a környezetre fókuszálva. A hallgatók a kurzus végére képesek lesznek rövidebb, egyszerűbb e-mailek fogadására és megírására, egyszerűbb telefonhívások lebonyolítására. A kurzus során kialakítjuk a gátlás nélküli kommunikációt és megerősítjük a helyes mondatszerkesztést.

Jelentkezés

Jelentkezési infok

  • Az űrlap kitöltése után a megadott elérhetőségek valamelyikén kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.
  • A megfelelő időpont kiválasztása nem az űrlapon keresztül, hanem a csoportba sorolás után, személyes egyeztetés alapján történik.
  • Minden adatot tölts ki megfelelően, mert jelentkezésedet csak így tudjuk elfogadni.