Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1114 Budapest, Bartók Béla út 19. II. em. 16.
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Tárgyaljon, tartson prezentációkat angolul ugyanolyan rutinnal, mint ahogy azt magyarul tenné.

Hogy miről?

Pontosan azokról a témákról, amelyekkel munkája során nap mint nap találkozik.

Az üzleti angol (kombinált nyelvi képzés) a munkahelyen és az irodában használt szókincsre tanít, olyan szituációkat és társalgási helyzeteket gyakorlunk be, amelyek az üzleti életben a leggyakrabban fordulnak elő és a résztvevők szinte az első órától kezdve úgy érzik, hogy azonnal felhasználható tudást kaptak.

ALAPFOKÚ ÜZLETI ANGOL NYELVTANFOLYAM E-000284/2014/C003

 
Alapfokú üzleti angol szint Újrakezdő/A2
Óraszám: 60
Nap: péntek 17:30 - 19:45
Intenzitás: heti egy alkalom, 1x3 óra
Minimum létszám: 8 fő
Kezdés:

2019. szeptember 20.

Ár: 75.000 Ft (mentes az adó alól)

Kinek ajánljuk

azoknak a résztvevőknek, akik már tanultak angolul, nem teljesen  az alapoktól kell kezdeniük, mégis ebben a kurzusban lehetőségük lesz az alapoktól átismételni az üzleti angolhoz kapcsolódó nyelvtant és megalapozzuk  az üzleti-gazdasági szókincset, amit az irodai, munkahelyi környezetben  azonnal hasznosítani tudnak mind levelezésben, mind életszituációkban. Ezzel  megalapozva az üzleti és gazdasági szaknyelvi tudás további szintjeit.
 

Miről szól

A kezdő kurzusban a résztvevőkelsajátítják az alapvető nyelvtani szabályokat (igeidők, nyelvtani szerkezetek) ugyanúgy, mintha azt egy általános nyelvi kurzusban tennék. Kombináljuk az irodai, munkahelyi szókincset az általános könyvekben megszokott témakörökkel, végig a munkahelyi a környezetre fókuszálva. A hallgatók a kurzus végére képesek lesznek rövidebb, egyszerűbb e-mailek fogadására és megírására, egyszerűbb telefonhívások lebonyolítására. A kurzus során kialakítjuk a gátlás nélküli kommunikációt és megerősítjük a helyes mondatszerkesztést.

Jelentkezés

Jelentkezési infok

  • Az űrlap kitöltése után a megadott elérhetőségek valamelyikén kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.
  • A megfelelő időpont kiválasztása nem az űrlapon keresztül, hanem a csoportba sorolás után, személyes egyeztetés alapján történik.
  • Minden adatot tölts ki megfelelően, mert jelentkezésedet csak így tudjuk elfogadni.