Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

A szaknyelvi alapozó képzés megalapozza az általános és szakmai nyelvtudás minden olyan készség elemét, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeres nyelvvizsgát tegyen a hallgató, hogy képes legyen helyesen és magabiztosan kifejezni magát, mind írásban, mind szóban, az üzleti világban vagy a mindennapokban. Az alapozó képzés ajánlott mindenki számára, aki célként tűzte ki, hogy a szakmai nyelvvizsgát megszerezze, de bizonytalannak érzi általános tudását, nyelvtani nehézségekkel, hiányosságokkal küzd, problémát jelent számára a hallás utáni szövegek megértése, alapszókincsét nem tartja megfelelőnek, és ennél fogva bátortalanul kommunikál, elkerüli a szóbeli megnyilvánulást.

A tanfolyamon az általános készségek fejlesztése mellett hangsúlyt fektetünk a szaknyelvi alapok elsajátítására, a szakmai szókincs bővítésére, hogy a későbbiekben a kiválasztott nyelvvizsgára való felkészülésnél már csak a típusfeladatok gyakorlásával, a szaknyelvi témakörök megismerésével lehessen akadályok nélkül foglalkozni. A tanfolyam anyaga egyedileg összeállított, több tankönyvből felépített, hogy a tanulás korábbi folyamatában esetlegesen kialakult vakfoltokat képes legyen orvosolni.

Tanfolyam célja

Üzleti alapozó kurzusunk a nyelvtani ismeretek megalapozását, a kommunikációs készség javítását szolgálja üzleti témakörök feldolgozása mellett. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy ez a képzés semmiképpen nem 0-ról induló, kezdő tanulóknak ajánlott. Célközönségünk azon hallgatók, akik már régebben használták a nyelvet, sőt régebben tanulták, és esetleg a szaknyelvi képzésbe nem folytak még bele. Állítjuk, hogy aki elvégzi az alapozót, olyan szintre tud kerülni, ami után valódi értelme van egy komoly felkészítő képzésnek!

Kinek ajánljuk

Ajánljuk azon diákoknak, akik még nem érzik megfelelőnek nyelvtudásukat ahhoz, hogy nyelvvizsga felkészítésen vegyenek részt, illetve azoknak, akik a mindennapokban használnák az idegen nyelvet.

Alapozó tanfolyamunkat a Zöld út nyelvvizsgaközponttal együttműködve készítjük, így az alapozót elsősorban azoknak ajánljuk, akik később Zöld út nyelvvizsgát tennének!

Zöld út felkészítő tanfolyamainkról itt olvashatsz bővebben.

Jelentkezés

Induló szaknyelvi alapozó és Zöld út felkészítő kurzus

Jelentkezési határidő:
2023.05.17. (szerda)

Tanfolyam kezdete:
2022.05.25. (csütörtök)

Elérhető nyelvek:
angol, német

Órarend:

  • Német: csütörtökönként  -  17:30-20:45 1x4 óra
  • Angol: csütörtökönként  -  17:30-20:45 1x4 óra

Tanfolyam ára: 64.000- alapozó + 64.000.- Zöld út

Jelentkezés: