Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Az oktatóink miatt

Mert rendkívül szigorú, kompromisszumok nélküli kiválasztási folyamat után vesszük fel oktatóinkat (átlagosan 100-120 jelentkezőből két fő). A nálunk dolgozó oktatók óradíja gyakran magasabb egyes konkurens nyelviskolák ügyfeleknek ajánlott óradíjainál. Ezért vannak a Business Focus-nál jobb oktatók, mint a konkurens intézményeknél. Mi tudjuk, hogy az oktató nagyon fontos tényező a tanfolyamok során, de azt is tudjuk, hogy az, hogy az oktató mit, hogyan, és milyen keretek között tanítson, a nyelviskola feladata megteremteni és folyamatosan magas szinten tartani.

A tananyag miatt

Nálunk teljesen kezdő szinttől is tanulhat a hallgató üzleti nyelvet. Mi nem egy vagy két tankönyvsorozatra igyekszünk rábeszélni mindenkit, hanem rendkívül széles tankönyv-, és kiegészítő tananyag választékkal dolgozunk.

A nyelviskola miatt

Kevés területre és nyelvre koncentrálunk, ezért vagyunk profik abban, amit csinálunk. Nem csak leírjuk tájékoztató anyagainkban, hanem következetesen be is tartjuk szolgáltatásainkat. A "nyelviskola" szó számunkra nem tanárközvetítést jelent, hanem ténylegesen szakmai, egy minőségi nyelviskolától elvárható komplex szolgáltatást. Mi nem vállalunk el minden képzést, csak azt, ahol tudjuk, hogy minőségi oktatást tudunk nyújtani. A piaci átlagot messze meghaladó kvalitású tanáraink nyelvoktatásban és gazdasági, üzleti terepen is többéves tapasztalattal rendelkeznek.

 

Ajánlatkérés