Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1114 Budapest, Bartók Béla út 19. II. em. 16.
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) az államilag elismert szakképesítéseket tartalmazza. Ha Ön OKJ-s bizonyítvány birtokosa lesz, azzal vállalkozhat, munkát vállalhat, sőt a bizonyítvány kiegészítőjével (EUROPASS) Európában is alkalmazhatják. Az OKJ-s bizonyítvány örök érvényű. A szakképesítő vizsgán, az adott szakmából az egész országban ugyanazt az Írásbelit írják, ugyanazokat a Szóbeli tételeket húzzák.

De nem mindegy, hogy ki(k) készítik fel Önt az állami vizsgára. Mi a legjobb tanárokkal, oktatókkal dolgozunk, olyanokkal, akik nemcsak tanítják, de gyakorlatból is ismerik szakterületüket. Várjuk tehát Önt, s szívesen fogadjuk ötleteit, igényeit, az itt fel nem sorolt OKJ-s szakképesítések tekintetében is.

Kedvezmények

  • Minden tanfolyamunkra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.
  • Volt Business Focus-os hallgatóink, a következő tanfolyam árából árengedményt kapnak.
  • ÁFA mentes képzési díj

Nem árt, ha tudja

  • A 2014-ben hatályos Országos Képzési Jegyzékben nagyon kevés olyan szakképesítés van, amelyet távoktatásban is lehet oktatni. Amely szakképesítések mellett (150/2012. (VII.6.) Korm. rendelet) nincs ott a “T”betű, azt tilos távoktatásban oktatni! Például ilyen az Ingatlanközvetítő szakképesítés, amely távoktatásban nem engedélyezett.
  • Néhányan – megtévesztően- még ma is használják az annak idején a Munkaügyi Központtól kapott nyilvántartási, esetenként az intézmény vagy program-akkreditációs lajstromszámot. Mindkettő hatályon kívül van már.
  • Az OKJ- s szakképesítéseknek vannak kötelező minimális óraszámai, amelyeket előzetes tudás beszámításával lehet csökkenteni. De nem úgy, hogy 240 óra helyett 20 kontakt óra legyen leoktatva!
  • Annak, aki egyénileg készül fel egy képzésre, ezentúl nem lesz lehetősége valamelyik képző intézménynél Modulzáró vizsgát tenni, s annak birtokában jelentkezni az OKJ-s vizsgára. Csak és kizárólag az állam által kijelölt intézményben teheti majd le a kötelező modulzáró vizsgát. Természetesen ha képzésen vett részt, akkor a felkészítő képzőnél teheti le.

További információk

Telefon:

06-1-274-4342;

06-1-235-0034

Email: bfocus@bfocus.hu

Induló OKJ képzések

Feltöltés alatt!

Megértésüket köszönjük!