Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

„Küldetésünknek” azt tekintjük, hogy a felnövekvő fiatal generációkkal megszerettessük az idegen nyelvek tanulását, és segítsünk nekik lerakni azokat a biztos alapokat, amikre később könnyen építhetnek.

Miért Playground?

Mert meggyőződésünk, hogy a nyelvtanulás akkor hatékony, ha örömét leli benne az ember. A gyerekek pedig elsősorban játszani szeretnek. Innen logikusan következik, hogy a gyerekek akkor tanulnak szívesen, ha azt játékos formában tehetik.

Ez persze közhely, mégis ez a gondolat képezi az általunk alkalmazott módszerek alapját, és ennek következetes megvalósítása biztosítja sikereinket – és elsősorban is tanítványaink sikerét.

Miért kezdtünk gyerekekkel foglalkozni?

Gyerekekkel nyári angoltáborokban kezdtünk el foglalkozni Magyarországon. Korábban sok évig tanítottunk angolra gyakorlatilag minden korosztályt: fiatalabb és idősebb felnőtteket, kamaszokat, gyerekeket. Minden korosztály közül a legnagyobb kihívásnak, de mégis legszebb feladatnak a gyerekek tanítását találtuk. Részben azért, mert azt tapasztaltuk, hogy felnőtt korban már nagyon nehezen pótolhatók azok az alapok, amik gyerekkorban még sokkal könnyebben, az anyanyelv tanulásához hasonló, természetes módon rakhatók le. Másrészt küldetésünknek érezzük, hogy végre a magyarok is színvonalasan beszéljék az angol nyelvet sok más környező népekhez hasonlóan és ezt gyermekkorban lehet a leghatékonyabban elkezdeni.

Etikánk

A versenyszférában szerzett sokéves nyelvtanári, vezetőtanári és cégvezetői tapasztalatunk azt mutatja, hogy hosszú távon csak a kölcsönös elégedettség biztosíthatja egy vállalkozás sikeres működését. Tanítványainkat és szüleiket szövetségeseinknek, egyben ügyfeleinknek is tekintjük, akiknek a lehető legtöbb értéket kell nyújtanunk.

Érdeklődés