Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

A 2004-ben alapított Business Focus Kft. vállalatok számára szervez testreszabott, egyedi tematikával felépített nyelvtanfolyamokat és tréningeket angol, német, orosz és magyar nyelven. Cégünk változatos szolgáltatáscsomagjainak és elhivatott oktatóinak köszönhetően az üzleti nyelvoktatási piac meghatározó szereplője.

Tudjuk, hogy ha egy vállalat finanszírozza munkatársai nyelvi képzését, akkor a rendelkezésére álló erőforrásokat a leghatékonyabban kívánja felhasználni, maximális kontroll mellett. E filozófia szellemében alakítottuk ki szolgáltatási palettánkat és vállalati működésünket.

Hisszük, hogy a nyelvoktatási piacon növekvő számú intézmények közül a Business Focus-t a minőségi szolgáltatási csomagja emeli ki a versenytársak közül

  • Rugalmasan alakítható képzéscsomagok közül választhat: egyéni / csoportos / online képzés, általános / speciális üzleti tematika.  
  • Ön által meghatározott helyszínen és időpontban. 
  • Speciális szaknyelvi képzések a gazdaság minden területén: kereskedelem, logisztika, bank, biztosítás, szállodaipar, pénzügy, számvitel, marketing, reklám, jog, orvosi, műszaki stb.; illetve munkakörök szerint: management, értékesítés, pénzügyben dolgozók, irodai dolgozók, HR, stb. 
  • Eredményorientált, gyors sikerélményt nyújtó képzés: életszerű helyzetek felhasználásával, az egyéni képességekhez alkalmazkodva ötvözzük a klasszikus és a modern módszereket. 
  • Nemzetközi, általános, illetve üzleti nyelvvizsgák letételére is lehetőséget kínálunk Intézményünkben. 

Ajánlatkérés