Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1114 Budapest, Bartók Béla út 19. II. em. 16.
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

2017-ben újra 100%-os támogatással képezheti munkavállalóját!

Társadalmi egyeztetésre kerültek a fővárosi és Pest megyei vállalkozások munkahelyi képzéseit támogató kiírások. A pályázatok a legalább 2 lezárt üzleti évvel rendelkező vállalkozások számára biztosítanak lehetőséget HR stratégiájuk kidolgozására, saját munkavállalóik képzési költségének, valamint az oktatás idejére jutó távolléti díj elszámolására.  A tervezet szerint a nagyvállalatok létszámuktól függően minimum 10 maximum 100 millió forintra, a KKV-k pedig minimum 1, maximum 100 millió forintra pályázathatnak.  A társadalmi egyeztetés a konvergencia régióban is elindult, a vidéken működő mikro-, kis- és középvállalkozások 19 milliárdos kerettel, minimum 3, maximum 50 millió forintra pályázhatnak, a nagyvállalkozások pedig maximum 100 millió forintot igényelhetnek.   A pályázatok várhatóan 2017 májusától nyújthatók be.

 A pályázattal kapcsolatos együttműködési lehetőségek:

Képzés: A Business Focus Kft. engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézményként számtalan képzési lehetőséget kínál a vállalkozások számára, képzési palettánk a nyelvi, szaknyelvi, tréning, informatikai és OKJ-s tanfolyamokat is felöleli. Vállaljuk a munkavállalók tudásának felmérését, a pályázati kiírásnak megfelelő képzési terv összeállítását, valamint a képzések teljes körű lebonyolítását, azok dokumentálását.

Pályázatírás: Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink a felhívás alapján előminősítik a pályázó vállalkozást és javaslatot tesznek a költségvetés tartalmára. A pályázatírói szaknyelv formai és tartalmi kritériumainak gyakorlati alkalmazásával, a pontozási rendszer ismeretében elkészítik a támogatási kérelmet. 

Pályázati projektmenedzsment: Pozitív támogatói döntés esetén kollégáink átvállalják a pályázat megvalósításával járó adminisztrációs terhet a szerződéskötéstől a záró kifizetési kérelem benyújtásáig. Szolgáltatásunk magában foglalja a projektvezetést, a közreműködő szervezettel való kapcsolattartást, levelezést (változás bejelentések, szerződésmódosítás), időközi kifizetési kérelmek elkészítését, valamint a helyszíni ellenőrzéseken való részvételt. 
 
Keressen meg bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén, hogy cégre szabott ajánlatot adhassunk Önnek!
 
Mellékletek:

 

További információk

Telefon:

06-1-274-4342;

06-1-235-0034

Email: bfocus@bfocus.hu